Sport Net Inženjering d.o.o.

Zadovoljstvo nam je predstaviti kompaniju SPORT NET Inženjering kao i njene glavne djelatnosti, povijest te buduće ciljeve same kompanije.

Ovo je priča o SPORT NET Inženjeringu te našem trudu, zalaganju i profesionalnosti da učinimo ovu granu ljudske djelatnosti puno ljepšom i boljom, a to je sport. Sport kao simbol vrhunskog profesionalizma i kao simbol masovnog bavljenja sportskom rekreacijom za dobrobit svih nas.

Širom Hrvatske i Bosne i Hercegovine grade se i obnavljaju sportske dvorane, škole, industrijski i drugi objekti, a jedna od osnovnih djelatnosti tvrtke SPORT NET Inženjering jest upravo opremanje takvih objekata.

Kompanija Sport Net Inženjering posluje na našem tržištu preko 25 godina i medju vodećima je u regiji u poslovima izrade, nabave i montaže raznih sportskih artikala, sportskih i industrijskih podova, umjetne trave, atletskih tartan staza, gumiranih multifunkcionalnih podloga, parkovskih mobilijara te mnogo drugih modernih proizvoda koji se koriste u sportskoj i industrijskoj infrastrukturi.

Svojim znanjem i umijećem odgovaramo najsuvremenijim i najsofisticiranijim zahtjevima koji se javljaju pri opremanju sportskih i drugih objekata te osim nabave i ugradnje nudimo projektna rješenja za bilo koju vrstu sportskih borilišta, košarku, nogomet, rukomet, odbojku, tenis, atletiku, fitness te mnoge druge indoor i outdoor sportove.

Također jedna od naših glavnih djelatnosti je montaža distributivnih, logističkih i industrijskih hala, a tu govorimo o dobavi i montaži fasadnih i korvnih panela te o sistemu slaganih višeslojnih krovova. Jedne od naših glavnih referenci su distributivno logistički centri renomiranih kompanija kao što su MCI i ATACO sa preko 25.000m2 te mnogi drugi.

Čast nam je istaknuti da zastupamo neke od vodećih europskih kompanija u svojoj branši kao što su: Grabo, Sport System, Mondo, KDF, Adisport, Gallina, Italpannelli, CSO Gumi, Nurtex, Meteplast, Seicom te mnogi drugi. Više o njima i drugima možete saznati na našoj web stranici.

Sa ponosom ističemo da su neke od naših glavnih referenci sigurno ponajveće u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj, a koje također možete vidjeti na našoj web stranici.

U budućnosti nam je cilj još više napredovati u segmetnu samog projektiranja i održati stabilnost u poslovanju te zahvaljući novim investicijama dodatno povećati ionako već bogatu listu naših referenci, a prije svega tu mislimo na područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske gdje imamo jako velike ambicije i prostora za napredak kako bi svim našim sugrađanima i njihovim najmilijim obogatili sportski život i ponudu.

Vaš Sport Net Inženjering

 

Kontakt info

Bosna i Hercegovina
Sport Net Inženjering d.o.o.
Fra Didaka Buntića bb, 88220 Široki Brijeg
Telefon: + 387 39 705 465
E-mail: prodaja@sport-net.ba

Hrvatska
Sport Net Inženjering d.o.o.
Savska cesta 41, 10 000 Zagreb
Telefon: + 385 99 5399 756
Telefon: +385 98 288 852
E-mail: prodaja.sportnet@gmail.com