Sport Net Inženjering d.o.o.

Zadovoljstvo nam je predstaviti povijest kompanije SPORT NET Inženjering kao i njene glavne dijelatnosti te buduće ciljeve same kompanije.

Ovo je priča o SPORT NET Inženjeringu te našem trudu, zalaganju i profesionalnosti da učinimo ovu granu ljudske djelatnosti puno ljepšom i boljom- a to je sport. Sport kao simbol vrhunskog profesionalizma i kao simbol masovnog bavljenja sportskom rekreacijom za dobrobit svih nas.

Širom Bosne i Hercegovine grade se i obnavljaju sportske dvorane, škole, industrisjki i drugi objekti, a jedan od osnovnih djelatnosti tvrtke SPORT NET inženjering jest upravo opremanje takvih objekata.

Kompanija SPORT NET inženjering posluje na našem tržištu već gotovo 20 godina i medju vodećima je u regiji u poslovima izrade, nabave i montaže raznih sportskih artikala, sportskih i industrijskih podova, umjetne trave, fasadnih i krovnih polikarbonathih ploča, ''decking'' podova, parkovskih mobilijara te mnogih drugih modernih proizvoda koji se koriste u sportskoj i industrijskoj infrastrukturi.

Svojim znanjem i umijećem odgovaramo najsuvremenijim i najsofisticiranijim zahtjevima koji se javljaju pri opremanju sportskih i drugih objekata te osim nabave i ugradnje nudimo projektna riješenja za bilo koju vrstu sportskih borilišta, košarku, nogomet, rukomet, odbojku, tenis, atletiku, fitness te mnoge druge indoor i outdoor sportove.

Jedna od naših glavnih djelatnosti je opremanje profesionalnih i školskih športskih dvorana te vanjskih sportskih terena gdje zastupamo renomirane Europske kompanije: Sport System, Limonta, Grabo, Sentai, Duol, MONDO, Gallina  i mnogi drugi o kojima možete više saznati takodjer na našoj web stranici.

Čast nam je istaknuti neke od naših glavnih referenci koje su sigurno ponajveće u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini, a to su prije svega:

 • Sportska dvorana ''Arena Zenica'' iz 2009 godine.
 • Gradska sportska dvorana ''Pecara'' u Širokom Brijegu iz 2004 godine.
 • Gradski stadion ''HŠK ZRINSKI'' iz 2014 godine.
 • Trening centar nogometne reprezentacije BiH u Zenici iz 2013 godine.
 • Fitness centar ''Star Šport'' iz 2001 godine.
 • Sportska dvorana ''Laktaši'' u Banjaluci iz 2011 godine.
 • Osnovna škola i sportska dvorana ''Pecara'' u Širokom Brijegu iz 2013 godine.
 • Sportska dvorana ''Vitez'' iz 2006 godine.
 • Osnovna škola i sportska dvorana ''Zalik'' iz 2014 godine.
 • Gradski stadion ''Bilino Polje'' iz 2012 godine.
 • Malonogometni teren ''Buško jezero'' iz 2014 godine.
 • Sportska dvorana ''Zavidovići'' iz 2013 godine.
 • Nogometni stadion ''Pecara'' iz 1998 i 2014 godine.


Ovo je samo jedan dio referenci medju kojima su još desetci drugih sportskih objekata u Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj, a prije svega tu želimo istaknuti veliki broj sportskih objekata u suradnji sa Zagrebačkim Holdingom te gradom Zagrebom.
Više o našim referencama možete vidjeti takodjer na našoj web stranici.

U budućnosti nam je cilj još više napredovati u segmetnu samog projektiranja i održati stabilnost u poslovanju te zahvaljući novim investicijama  dodatno povećati  ionako već bogatu listu naših referenci, a prije svega tu mislimo na područje Bosne i Hercegovine i Hrvatske gdje imamo jako velike ambicije i prostora za napredak kako bi svim našim sugrađanima i njihovim najmilijim obogatili sportski život i ponudu.

Za sve detalje, informacije i zahtjeve molimo obratite se na našu adresu:

SPORT NET INŽENJERING d.o.o.
Fra Didaka Buntića b.b.
88220 Široki Brijeg
Tel: 039 705 465
Fax: 039 705 467
e-mail: prodaja@sport-net.ba
web: www.sport-net.ba

 

Vaš SPORT NET inženjering.

 

Kontakt info

SPORT NET INŽENJERING d.o.o.
Fra Didaka Buntića bb, 88220 Široki Brijeg
Telefon: ++ 387 (0)39 705 465
Telefax: ++ 387 (0)39 705 467
Web adresa: www.sport-net.ba
E-mail adresa: prodaja@sport-net.ba

Sport Net katalozi