Naše novosti - opširnije

Podopolagački radovi u Osnovnoj školi

17.10.2013 / administrator

Š. Brijeg, septembar/rujan 2013. - Tvrtka SPORT NETd.o.o. iz Širokog Brijega završila je podopolagačke radove u Osnovnoj školi „Lise“ u Širokom Brijegu. Pri tome su postavljene dvije vrste podova: u hodnicima, učionicama kao i uredima škole izliven je epoxy pod austrijskog proizvođača „Sto“ ukupne površine oko 3080 m2. Pod je izvrsnih karakteristika, otporan na habanje i prvenstvena namjena mu je postavljanje u javne objekte, škole, bolnice itd. Vizualno pod je izuzetno atraktivan. Toj atraktivnosti naročito je doprinjela zamisao projektanta da sjajnu sivu boju hodnika „presječe“ poljima sjajne žute i tamnozelene koja vode u učionice razredne nastave. Boja podova učionica je sjajna žuto bež čime se doprinosi ugodnoj atmosferi i još više „osvjetljava“ prostoriju. Pod je odličan za održavanje i uz redovitu njegu ima dugi vijek trajanja.
Kao kruna podopolagačkih radova u ovoj osnovnoj školi došlo je postavljanje vrhuskog sportskog poliuretanskog poda MONDOFLEX II debljine 7,5 mm. Ne treba napominjati koliko je proizvođač poda MONDO S.p.A Italija poznat u svijetu sporta i sportskih podloga. Dovoljno je napomenuti da je MONDO zvanični snabdijevač sportkim podovima , (i ostalom opremom) svih olimpjiski Igara, počev od Montreala 1976 pa sve do zadnjih u Londonu 2012. Svjetka prvensta u atletici odigravaju se na MONDO atletskim stazama. SPORT NET d.o.o. je ekskluzivni dobavljač sportkih podova i opreme MONDO za teritoriju Bosne i Hercegovine.Sportski pod koji je ugrađen u dvoranu škole „ Lise“, površine 502 m2, predstavlja pod za multisportove; košarku, odbojku rukomet, tenis i dr. i kao takav čini perjanicu sportskih podova koje proizvodi MONDO. Pod se doprema u rolnama širine 2m i dužine 18 m i izuzetno se brzo postavlja. Svojim fizičkim karakteristikama; otpornošću na klizanje (slip resistance), absorpcijom udara (shock absorption) i vertikalnom deformacijom zadovoljava visoke standarde i testiranja po EN13036-4, EN14808 i EN 14809. Po svim karakteristikama spada u sami vrh podova i možemo se pohvaliti da je škola ovim podom dobila visoki standard u nastavi tjelesnog odgoja a što će se odraziti svakako na postizanje visoke kvalitete rada i učenika i nastavnika škole.
Ukupno postavljanje podova u školi izvršeno je unutar 30 dana. Tvrtka SPORTNET također oprema sportsku dvoranu svom potrebnom opremom za nastavu i odigravanje utakmica i u tjeku je još završno montiranje sportskih konstrukcija: glavnih zidnih koševa, stubova za odbojku, kao i opreme za gimnastiku- švedske ljestve i konstrukcije za penjanje.
Ovom izuzetnom školom i njenim opremanjem, tvrtka SPORT NET d.o.o. postavlja visoke standarde u opremanju škola kako u Bosni i Hercegovini, tako i, možemo slobodno reći, u regiji.

Download...

Kontakt info

Bosna i Hercegovina
Sport Net Inženjering d.o.o.
Fra Didaka Buntića bb, 88220 Široki Brijeg
Telefon: + 387 39 705 465
E-mail: prodaja@sport-net.ba

Hrvatska
Sport Net Inženjering d.o.o.
Savska cesta 41, 10 000 Zagreb
Telefon: + 385 99 5399 756
Telefon: +385 98 288 852
E-mail: prodaja.sportnet@gmail.com