Naše novosti - opširnije

Sportski tereni u Ilićima Mostar- tekst sa www.bljesak.info

18.02.2013 / administrator

Privode se kraju radovi na izgradnji igrališta u mostarskom naselju Ilići. Igralište se počelo graditi prije nekoliko godina, te je zbog financijskih sredstava i papirologije izgradnja zaustavljena, sada se konačno privodi kraju.

Od prošle godine radovi su ponovno aktivno započeli, te se sada radi na asfaltiranju te postavljanju sportske opreme kako bi igralište konačno bilo na raspolaganju.

Veliko parkiralište, tereni za tenis, košarku, rukomet i nogomet samo su neki od sadržaja koji će krasiti ovaj zamišljeni sportski kompleks koji će zasigurno najviše značiti samim Ilićanima koji nemaju nijedan sportski teren.

Trenutačno traje nabava sportske opreme i asfaltiranje igralište, te završetak radova ovisi isključivo o vremenskim uvjetima. U projekt je uloženo 80.000 maraka, od čega će 12.000 otići za nabavu sportske opreme kako bi sportski kompleks zablistao u svom najvećem sjaju. Opremu je isporučila poznata tvrtka SPORT NET- GRANDSPORT iz Širokog Brijega i radi se o vrhunskoj,visokokvalitetnoj opremi koju ova tvrtka inače isporučuje za ovakve sportske terene na otvorenom.

Na 200 kvadrata prostirat će se, osim sportskih terena i ostalih pratećih sadržaja, također i svlačionice te tribina što će biti od velike pomoći.
Izvođač radova je HP Investing koji ujedno i obavlja završne radove na kompleksu.

Troškove su pokrili vijećnici gradskog područja Jugozapad.

Kontakt info

SPORT NET INŽENJERING d.o.o.
Fra Didaka Buntića bb, 88220 Široki Brijeg
Telefon: ++ 387 (0)39 705 465
Telefax: ++ 387 (0)39 705 467
Web adresa: www.sport-net.ba
E-mail adresa: prodaja@sport-net.ba

Sport Net katalozi